Monipuoliset maanrakennuspalvelut Sotkamosta kaikkialle Suomeen

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Louhintaliike Lukkari & Sirviö Oy tarjoaa monipuoliset maanrakennuspalvelut koko Suomessa. Pienet urakat toteutamme toimipaikkamme Sotkamon tuntumassa, muualla Kainuussa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Pohjois-Karjalassa. Mittavampia maanrakennusurakoita tarjoamme myös muualla Suomessa.

Jos etsit maanrakennustöiden kokenutta osaajaa, luota osaamisemme. Vuonna 1959 perustettu yrityksemme hoitaa louhintoja ja maanrakennusta vuosikymmenten kokemuksella. Toteutamme ammattitaidolla maanrakennustöistä sekä kaivuut että täytöt, ja palvelemme muun muassa kuntia ja kaupunkeja kunnallistekniikan tarpeissa. Tutustu myös muihin maanrakennuspalveluihimme!

Maanrakennuspalvelut kunnille ja kotitalouksille

Palvelemme maanrakennustöiden saralla mielellämme yrityksiä, yksityishenkilöitä, kuntia ja kaupunkeja. Toteutamme maanrakennustyöt ammattitaidolla ympäristöstä riippumatta.

Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • Maankaivuut ja -täytöt

  • Rakennusten ja talojen pohjatyöt

  • Teiden pohjatyöt

  • Kunnallistekniikka

  • Tienrakennus

  • Talopohjat ”avaimet käteen” -periaatteella

  • Pihatyöt sekä kotitalouksille että taloyhtiöille

Toteutamme maansiirtotöitä tasokkaalla kaivinkone- ja traktorikalustolla. Käytössämme on muun muassa kuusi Volvon laadukasta kaivinkonetta.
Saat kauttamme myös louhinnat ja räjäytykset, jotka ovat usein pakollisia maanrakennuspalveluiden toteuttamiseksi.

Lue myös louhintatöistä

Tehokkaat maansiirtopalvelut

Maanrakennuksen ohella tarjoamme asiakkaillemme myös maansiirtopalveluita. Nykyaikaisella kalustollamme hoidamme maansiirron asiantuntevasti ja toiveidesi mukaan.
Kaivinkone- ja traktorikalustollamme kuljetamme esimerkiksi maa-ainekset maarakennuskohteesta toivomaasi paikkaan. Tarjoamme lisäksi maa-ainesten siirtopalvelun, mikäli tarvitset käyttöösi esimerkiksi hiekkaa, soraa tai multaa.
Kysy rohkeasti lisätietoja maansiirtopalveluistamme! Teemme maansiirtoa luotettavasti, aina sovitussa aikataulussa, sekä yksityisasiakkaille että yrityksille. Olemme palvelleet yrityksiä ja yksityishenkilöitä Suomessa maansiirron saralla jo 60 vuoden ajan, joten voit luottaa ammattitaitoomme.

Pyydä tarjous maansiirrosta!

Louhintaliike Lukkari & Sirviö Oy on louhinnan, maanrakennuksen ja maansiirron varma ammattilainen. Tarjouksen pyytäminen työstä tai urakasta onnistuu nopeimmin puhelimitse, mutta voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostilla.
Luota kokeneeseen ammattilaiseen ja tilaa meiltä maanrakennuspalvelut Sotkamon ja Kajaanin seudulle tai muualle Suomeen! Suurissa maansiirtoprojekteissa palvelemme asiakkaita kaikkialla Suomessa.