Kattavat louhintatyöt Sotkamosta koko Suomeen

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Louhintaliike Lukkari & Sirviö Oy tekee louhintatyöt luotettavasti ja turvallisesti Sotkamosta käsin koko Suomen alueelle. Suurissa louhintaurakoissa toiminta-alueemme on koko Suomi, ja pieniä urakoita teemme puolestaan Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan ja Pohjois-Karjalan alueella. Hoidamme myös räjäytystyöt turvallisuusmääräyksiä tiukasti noudattaen. Toteutamme louhintoja ja räjäytyksiä muun muassa kunnallistekniikan, kuten teiden rakentamista varten.

Vuonna 1959 perustettu yrityksemme on keskittynyt louhintatöihin jo alkumetreiltään lähtien, joten toteutamme louhinnat varmalla ammattitaidolla. Olemme louhineet 60 vuoden ajan, nyt jo kolmannessa sukupolvessa. Mikäli etsit louhintojen varmaa osaajaa, ota yhteyttä!

Tehokkaat louhinnat nykyaikaisella kalustolla

Toimialaamme kuuluvat rakennuspaikkojen valmistelutyöt ja louhinnat erilaisissa ympäristöissä, monenlaisia rakennushankkeita varten. Tarjoamme louhintaa kaikenlaisissa tiloissa ja ympäristöissä, myös sisätiloissa ja rakennusten lähistöllä.
Hoidamme kivien rikkomiset ja kalliolouhinnat nykyaikaisilla kaivinkoneilla, joissa on myös porauslaitteet. Teemme louhintatyöt aina turvallisesti ja tarkasti varmalla ammattitaidolla. Kartoitamme riskit ja suunnittelemme työn tarkkaan laadukkaan lopputyön takaamiseksi.

Louhintapalveluihimme lukeutuvat esimerkiksi:

  • kallioiden massalouhinnat

  • kallioiden avo- ja tasolouhinnat

  • kanaalilouhinnat

  • kallioiden poraukset.

Tutustu myös maanrakennustöihin

Turvalliset räjäytykset ja huolelliset tärinämittaukset

Palvelutarjontaamme kuuluvat myös räjäytykset maanrakennustöitä varten. Hoidamme vaativatkin räjäytykset turvallisesti, vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla. Noudatamme räjäytyksiin liittyviä lakeja ja ohjeistuksia tarkkaan.
Tarjoamme asiakkaillemme myös räjäytystöitä edeltävät tärinämittaukset. 


Hoidamme räjäytystyöt alusta loppuun sataprosenttisen turvallisesti, ja autamme räjäytyksiä varten tarvittavien lupien hankinnassa. Varsinaista räjäytystyötä edeltää riskien minimointi perusteellisen räjäytyssuunnitelman avulla. Työntekijöillämme on pätevyys kaikenlaisten räjäytystöiden toteuttamiseen.

Tarjoamme asiakkaillemme esimerkiksi:

  • Panostus- ja räjäytystyöpalvelut erilaisiin kohteisiin

  • Räjäytyksiä varten tarvittavat tärinämittaukset

Tilaa louhinta alan kokeneelta ammattilaiselta!

Louhintaliike Lukkari & Sirviö Oy on maanrakennuksen, louhintojen ja räjäytysten eturivin ammattilainen Suomessa. Tilaa meiltä pohjatyöt erilaisia rakennusprojekteja varten. Saat sekä maanrakennuksen että louhinnat kätevästi saman katon alta.
Tarjoamme asiakkaillemme kattavat palvelut erinomaisella hintalaatusuhteella. Pyydä tarjous tai kysy lisää louhintatöistämme Sotkamossa ja muualla Suomessa puhelimitse tai sähköpostitse. Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme!